@KTzone » 日常 - 美容瘦身 » 咁多位SIS有冇聽過..著住絲襪居然都可以瘦到腿!?

2014-1-17 11:01 bob33033
咁多位SIS有冇聽過..著住絲襪居然都可以瘦到腿!?

我最近同一位OL同事系lunch time 果陣,吹開下水

佢同我講,佢用開果隻護膚美容既品牌出左隻新野~

我緊系都唸住系D護膚品啦..點知佢同我講.系一隻絲襪.但呢隻絲襪就犀利喇!

可以提臀瘦腿,最適合追求身材完美曲線既女人用..

我就都覺得,系咪真系有d咁唔科學既野啊!?

上左佢地個裝睇睇,又真系有喎~而且我睇落真系都幾好睇下~

仲講到系賣到經常缺貨.好多時要預訂..有冇SIS用過!? 真系咁正!??

2014-1-17 13:47 denial_kwon777
睇落個絲襪好普通,冇估到又好犀利喎~

2014-1-17 13:51 kolea330
會唔會其實系運動起黎先幫助瘦身炸!?

2014-1-17 13:54 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-17 13:58 helen4884
近呢幾年,轉左工,成日座系度做野,我都想瘦番呢隻象腿啊!

2014-1-17 14:08 martinhau123
感覺同普通既絲襪沒咩唔同炸喎....,系咪真系有咁大效用!?

2014-1-17 14:56 oscar556556
呢張圖果個絲打既腳系幾好睇既##

2014-1-17 15:06 tony903com
有冇一d系透絲架!? 我喜歡透既多一d

2014-1-17 15:22 Qunnie_Fong3003
成日缺貨咁犀利?!   誇到我有d猶疑~~

2014-1-17 15:32 ben419419419
其實講話換不同既bra可以美胸我都信既...

但用絲襪黎提臀瘦腿...呢個我未聽講過有幾大既公信力喎~

2014-1-17 16:11 Lenova_wong824

2014-1-17 17:05 angel_li
真系由韓國入貨到黎香港既野!? 如果系真既,會唔會太貴架? 如果二,三百蚊之內,我都可以買既!

2014-1-20 10:24 Olivia020
系邊度可以買得到架!?

2014-1-20 11:26 marylee245

2014-1-20 11:30 irisma212

2014-1-20 18:50 bob33033
[quote]原帖由 [i]Olivia020[/i] 於 2014-1-20 10:24 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32481065&ptid=2508421][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
系邊度可以買得到架!? [/quote]

因為之前朋友介紹我係Here we Seoul 買嫁

呢個係佢條FB LINK 我依家都成日睇開架!! :40:   [url]https://www.facebook.com/HereWeSeoul[/url]

頁: [1]