@KTzone » 日常 - 美容瘦身 » 哇!呢隻卸妝膠真犀利,居然真系咁快就搞掂晒d妝!!

2013-12-24 14:38 bob33033
哇!呢隻卸妝膠真犀利,居然真系咁快就搞掂晒d妝!!

我地呢d女人,返工放工啊,去應酬,陪老公呢d全部野,也幾乎要化妝o既

日日系咁上妝,落妝,有時塊臉也唔知搞到似d咩咁..有時落妝落得唔好,自己都唔敢看塊鏡

而且,我地d時間,一分一秒都重要啊,整太耐,又真系好浪費時間。

最近我就睇到呢隻,真系要分俾SIS試試! 朋友介紹左個牌子既多功能卸妝凝膠,

就當然不執輸試試啦,估都估唔到真系好好用,唔單指快到1分鐘就好可以搞掂卸妝,
仲有保濕既功能,洗完都唔會[乾憎憎],而且feel到連毛孔都乾淨埋添!
價錢仲要比好多brand既平,超抵用

2013-12-24 15:41 evelyn804
我都最怕d化妝膠得半桶水咁,搞到成塊臉似隻鬼咁..我會系假期呢幾日去睇睇既!

2013-12-24 15:43 holis_hero333
1分鐘就得? 真系咁快,我基本上搞親都要1個字左右啊。。

2013-12-24 15:46 leo_pang670
我都最怕搞個d應酬啊,見客既..想唔化妝都不得,如果呢隻似lz講既咁有效,我有機會都去買黎試既

2013-12-24 17:38 Olivia020
我自己個人最憎冬天乾憎憎既天氣! 日日乾燥警報...濕度得番5成右..仲要化妝上班。。

呢隻睇黎又快,又保濕,我會試下既,多謝SIS!

2013-12-30 14:49 denny543345
依家年尾除夕,有冇特價啊!?

2014-1-7 16:55 issy416
1月既話,呢隻野仲有特價就好啦~

2014-1-8 11:17 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-8 11:22 ayumi_kwok
最近我都搵緊d卸妝膠或者卸妝液.但系我對呢方面始終不太熟悉。。

2014-1-8 13:08 kingson470
、、嗯.我都想搵隻快既卸妝野好耐了.呢個推薦唔錯哈~

2014-1-8 15:10 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-8 18:50 teddyxbear03_3
[quote]原帖由 [i]leo_pang670[/i] 於 2013-12-24 15:46 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32405155&ptid=2490479][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我都最怕搞個d應酬啊,見客既..想唔化妝都不得,如果呢隻似lz講既咁有效,我有機會都去買黎試既 [/quote]

同感!絲打做邊行啊?我做推銷員呢行...日日上落妝,我連自己素顏系咩樣都差d唔記得啦~:55:

2014-1-9 10:21 denial_kwon777
我都好認同要d好既卸妝野。。記得我個細妹有次趕著落,落得唔好,番黎睇她過樣,真系可以去halloween

頁: [1]